AlbanianEnglishGerman
HomeAuthor

Kushtrim Guraj

September 27, 2022
webhost
WordPress

Nuk ka qenë kurrë më lehtë se tani për të ndarë kreativitetin, produktet dhe idetë tuaja me njerëzit  nëpërmjet internetit.Ne do t’jua vërtetojmë këtë. Si fillim ndalemi pak se çfarë mund të bëjmë me një faqe interneti! Publikoni një blog. Nëse jeni duke ndarë mendimet tuaja apo ide,qoftë për argëtim apo fitim (ose të dyja),...

September 25, 2022
Si të përdorim WordPress-in?

Worpress-i është platforma më e fuqishme e bloggereve në botë, me 58% të numrit të përdoruesve. Pothuajse 100,000 faqe interneti krijohen çdo ditë. Në këtë tutorial do t’ju japim udhëzime të hollësishme se si të përdorni WordPress-in për të krijuar dhe menaxhuar faqen tuaj. Në menunë kryesore keni të ndara Postimet, ku mund të krijoni nje...

April 4, 2019
Consulting Project

Dynamically target high-payoff intellectual capital for customized technologies. Objectively integrate emerging core competencies before process-centric communities. Dramatically evisculate holistic innovation rather than client-centric data.

March 4, 2019
img-blog-31

Proactively fabricate one-to-one materials via effective e-business. Completely synergize scalable e-commerce rather than high standards in e-services. Assertively iterate resource maximizing products after leading-edge intellectual capital.

ROAL Consulting
Jemi zgjidhja për biznesin tuaj!
Lokacioni ynë
https://www.roalconsulting.com/wp-content/uploads/2022/10/Kosovo_in_Europe_de-facto.png
Rr. ``Henri Dunan`` (prapa AAK-së), Pristina, Kosovo
Rrjetet Sociale
ROAL Consulting
Zgjedhje e Sigurtë për biznesin tuaj
ZYRET TONAKu të na gjeni
https://www.roalconsulting.com/wp-content/uploads/2022/10/Kosovo_in_Europe_de-facto.png
KONTAKTONIMediat Sociale

Copyright by RoAl Consulting. All rights reserved.

Design by Kushtrim Guraj.