AlbanianEnglishGerman

Kontakti

Kontaktoni me ne

Ejani dhe vizitoni zyret tona ose thjesht na dërgoni një email sa herë që dëshironi.
Adresa:
Rr. "Henri Dunan" (prapa AAK-së), Prishtinë, Kosovë.
Nr. Kontaktues:
+383 (48) 566-668
https://www.roalconsulting.com/wp-content/uploads/2022/10/Kosovo_in_Europe_de-facto.png

  Fushat e domosdoshme *
  ROAL Consulting
  Jemi zgjidhja për biznesin tuaj!
  Lokacioni ynë
  https://www.roalconsulting.com/wp-content/uploads/2022/10/Kosovo_in_Europe_de-facto.png
  Rr. "Henri Dunan" (prapa AAK-së), Pristina, Kosovo
  Rrjetet Sociale
  ROAL Consulting
  Zgjedhje e Sigurtë për biznesin tuaj
  ZYRET TONAKu të na gjeni
  https://www.roalconsulting.com/wp-content/uploads/2022/10/Kosovo_in_Europe_de-facto.png
  KONTAKTONIMediat Sociale

  Copyright by RoAl Consulting. All rights reserved.

  Design by Kushtrim Guraj.