AlbanianEnglishGerman

Jemi zgjidhja
për biznesin tuaj...

Jemi zgjidhja
për biznesin tuaj...

Shiko më shumë >>
Shiko më shumë >>
Shiko më shumë >>
Shiko më shumë >>
Shiko më shumë >>
Shiko më shumë >>

Përmirësojeni
Biznesin tuaj

Jemi profesionist të cilët këshillojmë, japim informacione, japim njohuri dhe japim rekomandime për të ndihmuar klientët të arrijnë qëllimet dhe të zgjidhin problemet e tyre.
https://www.roalconsulting.com/wp-content/uploads/2022/10/444.png
NE JEMI KËTU PËR JU

Ekipa jonë

CEO ROAL

Ilmi Nuredini

Kontabiliste

Edita Gashi

Menaxher i Shitjes

Arbër Nuredini

Menaxhere e Marketingut & Shitjes

Blendë Gashi

Menaxher i Rrjeteve Sociale

Genc Gërguri

Dizajner Grafik & WEB

Kushtrim Guraj

Punësohu tani

Emri Juaj

KLIENTI-VIZITOSHQIP
KLIENTI-TECH-COPY
KLIENTI-OLTI
klienti-likoshani
klienti-telenews
KLIENTI-NJE-DIT-ME
BËNI ZGJIDHJE TË SHPEJTË!

Konsultime falas!

Portofolio

All

Na kontaktoni

Doni të na kontaktoni? Do të donim të dëgjonim nga ju. Ja si mund të na kontaktoni...
Adresa:
Rr. "Henri Dunan" (prapa AAK-së), Prishtinë, Kosovë.
24/7
Kërkoni ndihmë 24 /7
nga agjentët tanë.
Nr. kontaktues:
+383 (48) 566-668
https://www.roalconsulting.com/wp-content/uploads/2022/10/Kosovo_in_Europe_de-facto.png

Postimet në blog

Abonohuni tani
Shkruaj e-mailin tuaj

Regjistrohuni në RoAl Consulting për të marrë të gjitha informacionet rreth ofertave dhe shërbimeve tona. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe do të jeni gjithmonë një hap me ne!

Abonohuni tani
Shkruaj e-mailin tuaj

Regjistrohuni në RoAl Consulting për të marrë të gjitha informacionet rreth ofertave dhe shërbimeve tona. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe do të jeni gjithmonë një hap me ne!

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  ROAL Consulting
  Jemi zgjidhja për biznesin tuaj!
  Lokacioni ynë
  https://www.roalconsulting.com/wp-content/uploads/2022/10/Kosovo_in_Europe_de-facto.png
  Rr. "Henri Dunan" (prapa AAK-së), Pristina, Kosovo
  Rrjetet Sociale
  ROAL Consulting
  Zgjedhje e Sigurtë për biznesin tuaj
  ZYRET TONAKu të na gjeni
  https://www.roalconsulting.com/wp-content/uploads/2022/10/Kosovo_in_Europe_de-facto.png
  KONTAKTONIMediat Sociale

  Copyright by RoAl Consulting. All rights reserved.

  Design by Kushtrim Guraj.